Ben Rovers, oprichter van het BTVO,  stopt per 1 oktober a.s. als lector Jeugd en Veiligheid bij het Expertisecentrum Veiligheid (EV). Ben is vanaf het eerste uur betrokken geweest bij het EV. Hij heeft in de afgelopen jaren een belangrijke bijdrage geleverd aan de inrichting van het Expertisecentrum bij Avans. Afgelopen voorjaar werd zijn lectoraat positief geëvalueerd en met vier jaar gecontinueerd. Ben over zijn vertrek: ‘ik heb de afgelopen jaren met groot plezier gewerkt bij Avans. Het opzetten van het Expertisecentrum was een grote uitdaging waar ik veel voldoening aan heb beleefd. Ik kijk met dankbaarheid terug op de samenwerking met iedereen binnen en buiten Avans. Nu het EV uit de steigers is, is voor mij de uitdaging ook minder geworden. De ongebaande paden zijn gebaand. Ik kijk daarom uit naar nieuwe uitdagingen’. Ben zal weer voor 100% actief worden in het BTVO.

Print Friendly, PDF & Email
2016-06-28T15:49:35+02:00 7-06-2010|Categories: Actualiteiten|Tags: , |